Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Jornades de portes obertes als centres educatius de la vila

Els diferents centres educatius d'Arenys de Mar organitzaran les seves jornades de portes obertes en les pròximes setmanes.

El primer en fer-ho serà l'escola Sinera, el divendres 27 de febrer, de 15.15 a 17 h. Durant aquesta estona es podrà visitar les instal·lacions i conèixer el dia a dia de l'escola. Una vegada finalitzada la visita, a les 16.15 h aproximadament, hi haurà una petita xerrada informativa i un torn obert de paraules per resoldre els possibles dubtes.

Pel que fa a la resta de centres, el col·legi La Presentació farà la jornada de portes obertes el divendres 6 de març a les 15 h, mentre que l'escola Joan Maragall ho farà el dissabte 7 de març de 10 a 14 h i l’institut Tres Turons obrirà les seves portes el 8 de març de 10 a 12 h.

Les dates per fomalitzar les preinscripcions als centres escolars són del 10 al 17 de març. Teniu més informació en aquest enllaç.

D'altra banda, l’escola bressol dels Colors farà la seva jornada de portes obertes el pròxim 11 d’abril, mentre que les preinscripcions es faran del 4 al 15 de maig.

I el dissabte 25 d'abril serà el torn de la llar d'infants Maricel, que tindrà portes obertes d'11 del matí a 1 del migdia.

Publicat el 19 de febrer de 2015
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^