Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
2014, Un Nadal Genial!

nadal genialL'Ajuntament d'Arenys de Mar torna a organitzar, per quart any seguit, el parc de nadal pels dies 29 i 30 de desembre i 2 i 3 de gener, que es consolida com la millor alternativa de lleure per als infants de cara a  les festes nadalenques.

Com els anys anteriors, Un Nadal Genial! se celebrarà durant quatre dies al recinte del C.C. Calisay, en horari de 4 a 8 de la tarda. Tots els nens i nenes de 3 a 14 anys podran anar-hi i gaudir dels diferents espais i activitats que hi trobaran.

Hi haurà tres zones diferenciades: una de central amb jocs de taula i tallers dirigits, l’exterior amb jocs esportius i, finalment, la zona XL per a joves de 10 a 14 anys, amb jocs d’equip o karaoke. Com a novetat, aquest any l’espectacle que es fa en cadascuna de les jornades es farà a les 7 de la tarda, enlloc de a les 6, perquè els nens i nenes tinguin temps de finalitzar els diferents tallers que s'organitzen. 

També, com els anys anteriors, hi haurà un servei de granja on es podrà comprar beguda i berenars i servei gratuït de guarda-roba. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada aquesta mateixa setmana, els dies 18, 19 i 20 de desembre, de 5 a 8 de la tarda, a l'Espai Jove. El preu és de 2 euros per dia i també hi ha un abonament pels quatre dies al preu de 6 euros.

Publicat el 17 de desembre de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^