Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Maresme es veurà afectat els propers dies per un fort temporal de pluges i vent

El temps serà complicat a la comarca els dies 28, 29 i 30 de novembre. Tot apunta que ens afectarà una pertorbació que portarà precipitacions abundants, vent i temporal marí. és per això que s'avisa de la necessitat d'extremar les mesures de prevenció. Des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar ja s'estan revisant els embornals per garantir l'evacuació de l'aigua.

Segons ha informat Meteomar, el servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme, s'esperen precipitacions que poden superar els 30 litres per metre quadrat, i que podran ser intenses.

Dissabte continuaran les pluges molt abundants i acumularan més de 50 litres amb xàfecs tempestuosos de forta intensitat. El vent de llevant es reforçarà amb cops que podran superar els 60 km/h i la mar s´alterarà amb forta maror i àrees de maregassa (onades de més de 4 metres).

Finalment diumenge encara plourà de forma abundant, amb més de 20 l/m2 amb intensitat moderada. En vent serà del Nord i Nord-est amb cops que superaran els 80 km/h. Temporal marítim amb maregassa a tota la costa del Maresme.

Publicat el 27 de novembre de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^