Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys se suma a la Setmana Europea de Prevenció de Residus
La creació a l'instant de targetes per a persones usuàries de la deixalleria municipal i el veredicte del concurs de la nova imatge de la recollida selectiva seran les principals propostes del cap de setmana en matèria mediambiental.

setamana prevenció residus

Arenys de Mar donarà a conèixer la imatge guanyadora del concurs d'idees per a la nova campanya de foment de la recollida selectiva a la vila el pròxim diumenge 30 de novembre. Serà amb una matinal que començarà a les 12 del migdia al davant del C.C. Calisay i que també inclourà un espectacle infantil. A partir de llavors, la imatge guanyadora s'aplicarà en tots els elements de difusió del nou model de recollida selectiva, que entrarà en vigor el pròxim 9 de febrer de 2015. A més, tots els presents podran veure de ben a prop els nous camions de recollida de la brossa i els nous contenidors que hi haurà a la part alta de la Riera.

Aquestes activitats s'inclouen dins dels actes organitzats per la nostra vila amb motiu de la Setmana Europea de Prevenció de Residus i que hauran començat el dia abans. I és que el dissabte 29 de novembre s'instal·larà un punt informatiu al pati del C.C. Calisay en el qual totes les persones que ho desitgin, podran tramitar i obtenir a l'instant la nova targeta per a usuaris de la deixalleria municipal. Només caldrà que s'hi acostin de 9 a 14 h amb el seu DNI i el darrer rebut de les escombraries. A més, totes les persones que es facin la targeta de la deixalleria el pròxim dissabte rebran un petit obsequi.

Però a banda de poder fer-se aquesta tarja, dissabte al matí també hi haurà diversos tallers per a la canalla i la presència de la deixalleria mòbil a la plaça de l'Església.

Recordem que l'ús de la deixalleria municipal pot repercutir en un descompte del 10% en el rebut de les escombraries per a totes les famílies arenyenques.

Publicat el 24 de novembre de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^