Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Castanyada al Mercat de Productes de la Terra

castanyada
castanyada
El Mercat de Productes de la Terra arriba de nou aquest dissabte a Arenys de Mar, i ho fa amb plena ambientació de tardor amb diverses activitats gratuïtes adreçades als nens i nenes de la vila. És el cas del taller de maquillatge Benvinguts a Halloween, que es farà d'11 a 12h. També hi haurà hora del conte de 12 a 13h amb la companyia Gates Gatunes, que explicaran el conte de La castanyera que "repartia castanyes". I, a més, el castanyer d'Arenys de Mar ensenyarà a coure castanyes, que després es podran tastar.

Tot un plegat d'activitats que animaran el Mercat de Productes de la Terra que, com cada quart dissabte de mes, s'instal·la a la plaça de l'Església. I per si algú no el troba, unes petjades ens marcaran el camí a través de les escales de la plaça!

Recordem que al Mercat de Productes de la Terra hi trobarem tot de parades de productors del Maresme que ens acosten productes de proximitat com ara fruita, verdura, pa, melmelada, vi o cervesa. A més, com a novetat, hi trobareu productes exclusius com l'albergínia blanca produïda a petits conreus del Maresme i cebes de Coll de Nargó. Us hi esperem dissabte al matí!

Publicat el 22 d'octubre de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^