Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Maresme, comarca pionera en disposar d'una guia completa de transport públic

Talment com si es tractés de la popular guia del metro de Barcelona, la comarca del Maresme és la primera en disposar d'una guia del transport públic de tota la comarca. Una guia que integra tota l'oferta de transport públic, urbà i interurbà, de la nostra comarca i que incideix especialment en totes les possibilitats de connexions intermodals i entre operadors per arribar a destinacions com els centres dels municipis, hospitals, CAP, comissaries de mossos d'esquadra, urbanitzacions, etc.
 
La guia informa sobre els diferents operadors i els recorreguts que fan, mitjançant un llistat de totes les línies existents (de tren i autobús), i aporta informació sobre el sistema tarifari integrat. En el cas d'Arenys de Mar, la guia mostra les 4 línies d'autobús que passen per la vila, així com l'estació de tren.
 
Inicialment se n'han editat 50.000 exemplars, que es distribuiran entre els diferents operadors (Rodalies, companyies d'autobusos) i el Consell Comarcal del Maresme. Aquesta guia és el primer producte d'una col·lecció pensada per estendre's a altres zones de Catalunya.

Fitxer Acrobat-PDF de (2.4MB)

Fitxer: guia_transport_public_maresme.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 2.4 MB

Publicat el 25 de setembre de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^