Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament, amb la pagesia arenyenca

Arenys de Mar ha fet costat aquest matí a la família Puig per impedir que la Generalitat pogués executar l'expropiació 9.000 metres quadrats de la seva finca per construir la variant de Valldegata sense abans pactar les condicions amb la família. Es dóna el cas que la família no accepta les condicions proposades pel Departament de Territori i Sostenibilitat: ni el preu, la meitat del preu real, ni el termini per cobrar, que no serà abans de cinc anys.

L'Ajuntament d'Arenys de Mar considera aquesta obra pública, pendent de construcció des de fa anys, com a molt necessària per a la vila, però també és conscient que l'expropiació de terrenys s'ha de fer d'una manera justa amb els seus propietaris. Es tracta d’uns terrenys agrícoles en que hi ha activitat i la Generalitat ho ha de tenir en compte al fer l’oferta de l’expropiació.

Per aquest motiu, el consistori fa temps que ve donant suport a la família Puig i, aquest matí, ho ha tornat a demostrar mediant amb la Generalitat per evitar que es pogués portar a terme la signatura de l'acta d'ocupació de la finca i emplaçant el Departament de Territori i Sostenibilitat a negociar les condicions i els terminis de l'expropiació amb la família.

El suport a l'horta de Can Puig també s'ha fet sentir amb força aquest matí de la mà del sindicat Unió de Pagesos, que han plantat prop d'una vintena de tractors al bell mig de la plaça de l'Ajuntament, així com també a les rodalies de l'edifici consistorial. A banda dels pagesos, també nombrosos ciutadans a títol particular i representants dels partits polítics de la vila han assistit a l'acte de suport.

horta can puig  horta can puig

Publicat el 15 de setembre de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^