Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
S´aprova per unanimitat la sol•licitud de Plans d´ocupació

A les 19:00h del 27 d’agost de 2014 es va celebrar el Ple extraordinari corresponent al mes d’agost. Els dos principals punts de l’ordre del dia varen ésser l’aprovació dels Plans d’ocupació on el govern va exposar que gràcies a aquests plans es podrà fer un suport a l’àrea de serveis municipals incorporant tres persones a la brigada i serveis municipals, finalment la quarta persona que es preveu contractar, es destinarà al servei de promoció comercial.
Per la seva part els grups de l’oposició, van manifestar el seu desacord amb la celebració del ple el més d’agost per no compartir la urgència. Així mateix el grup municipal d’ERC va demanar que aquest plans d’ocupació es destinin a agents cívics. En resposta a aquestes intervenció el govern va posar de manifest que els plans d’ocupació tenen el compromís de que abans del 31 d’agost s’ha de fer una transferència al Consell Comarcal del Maresme, per a cobrir la despesa de part d’aquestes contractacions.
El segon lloc la modificació de crèdit, que es portava a Ple, prioritàriament per dotar econòmicament la despesa d’enllumenat públic. A més aquesta modificació farà possible dur a terme el projecte d’arranjament del sistema elèctric a l’escola Joan Maragall, la reforma del Teatre Principal i dotar econòmicament el plans d’ocupació. El punt de l’ordre del dia es va aprovar amb l’abstenció de tots els grups de l’oposició.
Finalment els 5 següents punts de l’ordre del dia es van tractar en una sola intervenció al tractar-se de donar compte de l’informe de morositat del 2n trimestre del 2014, l’avaluació compliment objectius Llei Orgànica 2/2012, l’estat d’execució del Pressupost del 2n Trimestre del 2014, donar compte de l’informe d’intervenció 74/2014 y Donar compte del Decret 1096/2014. En relació a aquest punts el grup municipal d’ERC va instar a l’Ajuntament a fer noves contractacions dels contractes caducats que consten a l’informe 74/2014. En resposta a aquest extrem el portaveu del govern va manifestar que algun d’aquest contractes ja està prorrogat i d’altres ja està en marxa la redacció dels plecs de clàusules. Per la seva part el grup municipal d’ICV va manifestar la seva sorpresa en no conèixer directament del govern la comunicació del canvi de delegació en el servei d’administració general mostrant el seu interès en conèixer qui ostenta la delegació d’aquesta competència.
Finalment el govern va recordar la importància d’aquests darrers punts de l’ordre del dia que són garantia d’una major transparència de la gestió municipal i són a l’abast de tots els grups municipals.

Publicat el 29 d'agost de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^