Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys ja té senyalitzat el recorregut de la ruta "El Camí"

El CamíMembres del Cau Flos i Calcat d'Arenys de Mar van senyalitzar dissabte les marques de la ruta El Camí a la nostra vila. El Camí és una ruta de senderisme cultural per a tots els públics, en procés de senyalització de forma participativa, per fer a peu i que recorre totes les comarques i illes de parla catalana. Un recorregut per la cultura, la història, el paisatge i l'esperit de la nostra terra. L'Ajuntament d'Arenys de Mar s'ha unit a aquesta iniciativa com a eina esportiva, mediambiental, cultural i turística.

El Camí va enllaçant els pobles i són les entitats, veïns i institucions de cada municipi i comarca els qui defineixen el seu tram, els continguts de la guia i els recursos i serveis que inclou. En el cas de la nostra vila, el recorregut ja està senyalitzat i es pot realitzar. A més, seran els membres del mateix Cau Flos i Calcat els encarregats de vetllar pel manteniment de la senyalització, que s'ha fet a base de marques de pintura i de plaquetes.

La senyalització sempre indica la direcció d'on es ve i cap a on es va, i es fa mitjançant dues "C", la orientació de les quals canvia en funció de les direccions dels camins.

El Camí El Camí

El Camí

El Camí El Camí

El Camí El Camí

Publicat el 28 de juliol de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^