Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Ple aprova la modificació de l´ordenança de preus publics de l'escola bressol

ple juliolLa modificació de l'Ordenança reguladora del preu públic de l'escola bressol municipal va ser el punt més destacat del Ple que es va celebrar aquest dimecres a l'Ajuntament d'Arenys de Mar. D'aquesta manera, s’aplicarà el reglament que, comparativament amb les normes poc concretes anteriors, és més beneficiós per a les families que demanin ajudes socials.

D'altra banda, el Ple va aprovar per unanimitat els dies festius locals per l'any 2015, que seran el 9 de juliol amb motiu de Sant Zenon i el 17 d'agost amb motiu de Sant Roc. També per unanimitat es va aprovar el subministrament de noves emissores de ràdio per a la Policia Local, cosa que permetrà actualitzar el material amb tecnologia digital compatible amb la Xarxa RESCAT, que coordina els serveis d'emergències de Catalunya, alhora que millorarà i optimitzarà els serveis que presta i coordina la Policia Local.


En l'apartat de mocions, es van aprovar mocions per aturar les retallades en els serveis d'intervenció i acolliment per a víctimes de violència de gènere, per la reforma constitucional i la convocatòria d'un referèndum sobre la monarquia, de suport al mestre de les Balears en vaga de fam Jaume Sastre, de suport a la proposta de diversos col•lectius sobre la qualitat de l'aigua per a consum humà, de suport a la 2a marxa per l'educació pública, i en defensa de la pagesia a l'Horta de Can Puig. Podeu consultar les mocions aprovades clicant aquí.

Publicat el 24 de juliol de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^