Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament intercedeix perquè APRESA pugui llogar un local de l'INCASÒL a preu sota mercat

APRESAL'alcalde d'Arenys de Mar ha acompanyat aquesy migdia el director de Institut Català del Sòl (INCASÒL), Damià Calvet, i el president de l'Associació de Persones en Risc d´Exclusió Social d´Arenys (APRESA), Josep Maria López, en la signatura del contracte de lloguer d'un local de 180m2, situat a la promoció d´habitatges dotacionals del Pla dels Frares.

APRESA és una associació sense ànim de lucre centrada en la  defensa  dels interessos i l'assessorament  de les persones en risc d'exclusió social. Ara, amb el nou local fan un pas endavant en la seva tasca i preveuen obrir el primer centre ocupacional d'Arenys de Mar, que constarà de dues aules i un taller destinats a millorar la preparació de les persones i a la producció de productes artesans amb materials reciclats, a més de donar-li ús de menjador social per a sopars comunitaris.

El lloguer del local es fa amb molt bones condicions econòmiques per tal que l'entitat pugui desenvolupar accions de caire social al municipi. L'acod s'ha pogut tancar gràcies al suport que APRESA ha rebut de l'Ajuntament i de Càrites, que els ha ajudat a pagar la fiança de 2 mesos per poder formalitzar-lo.

Publicat el 23 de juliol de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^