Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Inici del Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida 2014 - 2015

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Arenys de  Mar comunica que el Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida (PESQ), començarà el dimecres 1 d’octubre.

          

 

L'Ajuntament proporciona aquest programa esportiu als vilatans arenyencs amb l’objectiu de millorar la seva salut i aconseguir una millor qualitat de vida.

 

El programa esportiu PESQ, consta de diferents serveis:


·     Dinamització muscular: aquest servei és el central del PESQ, ja que per poder realitzar la resta d'activitats, cal participar activament en aquesta modalitat. Aquest servei té la finalitat d'apropar els vilatans arenyencs a la pràctica esportiva, de manera que l'esport tingui una finaitat social, més que no pas de rivalitat o de competició. El que es persegueix és que aquest col·lectiu faci esport de manteniment, realitzant treball muscular, abdominal, de relaxació, d’estiraments, moviments suaus articulars, etc.


·     PESQ – RUN: aquest servei consisteix en sessions de preparació física, les quals són sessions de manteniment físic i de tonificació muscular, totes elles adaptades a les característiques de cada inscrit, per tal d’introduir-los en els diferents actes esportius populars que s’organitzen (marxes, caminades, curses, etc.) amb una periodicitat de cinc dies a la setmana i de dues hores de durada cada sessió. Les sessions es realitzaran en diferents indrets del municipi: circuit esportiu del camí de mar, espai lúdic del Parc Antoni Torrent, espais esportius de platges, rutes d’Arenys i d’altres.


·     Passejades per entorns naturals: aquest servei comprèn quatre sortides per espais naturals emblemàtics de Catalunya i tres sortides per entorns naturals de la comarca del Maresme. L’objectiu és oferir als participants alternatives de manteniment, salut i esport, tot gaudint dels espais naturals del nostre entorn i dels beneficis que tenen per a la salut. El curs passat les sortides es van fer a La Garriga, Montgat, Sant Feliu de Codines, Pineda, d’Amer a Planes d’Hostoles, de Calella a Sant Pol i camí de ronda de Tossa de Mar.

 

El programa d’activitats de dinamització muscular, és el següent:

Horari activitats del Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida 2014 - 2015

Formulari inscripció al Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida 2014 - 2015. Dinamització Muscular

Formulari inscripció al Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida 2014 - 2015. Eldesempre

Documentació necessària per la inscripció al Programa Esportiu de Salut i Qualitat de Vida 2014 - 2015

 

L’Ajuntament  proporciona aquest programa esportiu de salut i qualitat de vida, adreçat a persones amb pocs recursos econòmics i amb necessitats de pràctica esportiva per millorar la salut i als vilatans jubilats.

 

Aquest programa esportiu, va adreçat a jubilats i pensionistes.

 

Les inscripcions es realitzaran a la Regidoria d’Esports (al Complex Esportiu Municipal Fondo de les Creus de 9h a 13h) a partir del 8 de setembre.

 

         

Publicat el 10 de juliol de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^