Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Aquest dijous celebrem la 24a Festa de l'Arròs

L'Ajuntament d'Arenys de Mar torna a organitzar, un any més, la Festa de l'Arròs. Es tracta d'una tradició que ja fa 24 anys que se celebra a la nostra vila coincidint amb l'1 de maig, Festa del Treball, a la Plaça de la Sardana  del parc de Lurdes i que vol reivindicar la trobada cívica de veïns i veïnes de la vila amb el rerefons gastronòmic d'elaborar i degustar paelles i altres plats cuinats amb arròs.

La Festa de l'Arròs està oberta a tothom i els participants podran fer qualsevol tipus de cuinat amb la condició que l'arròs en sigui l'ingredient principal. Tot el material necessari per a la seva elaboració anirà a càrrec dels propis participants, a excepció de la llenya, totxanes i aigua, que els proporcionarà la Regidoria de Cultura, així com un equip de megafonia.

La Festa començarà a partir de les 11 del matí i la coordinació dels materials anirà a càrrec del representant de cadascuna de les colles participants. A més, hi haurà taules i cadires perquè els arrossos es puguin menjar allà mateix. El termini d'inscripcions ja està tancat.

Festa de l'Arròs

Publicat el 14 d'abril de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^