Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar rep el Pla de millora del verd urbà del municipi

lliurament Pla de millora del verd urbàLa Diputació de Barcelona ha lliurat aquest dimarts a l'Ajuntament d'Arenys de Mar el Pla director de millora del verd urbà, un treball que ha de servir com a eina de planificació i de millora de l'eficiència de la gestió de la jardineria pública del municipi.

El Pla director de millora del verd urbà permet conèixer l'estat i les possibilitats d'espais verds i la selecció de les espècies al model de verd urbà del municipi, alhora que n'estructura la gestió perquè aquesta sigui més eficaç. El Pla inclou un inventari i la diagnosi dels espais i les propostes de gestió i manteniment per la millora de l'estat de la vegetació i dels espais. Precisament una del les propostes del Pla és que amb els mateixos recursos actuals es podrà gestionar un 48% més de superfície d'espais verds del municipi.

Arenys de Mar disposa de 69 hectàrees de verd urbà, una tercera part de les quals, concretament el 37%, corresponen a espais litorals; mentre que la resta es reparteix entre parcs, amb un 30% de la superfície, i el 29% en verds en equipaments. D'acord amb l'estudi, el 99% de la població d'Arenys té una zona verda a 300 metres o menys de casa seva, i la quantitat de metres quadrats de verd urbà per habitant és molt bona, cosa que fa que el municipi estigui per sobre de la mitjana espanyola de les ciutats del seu rang, que és de 13,8 m2/habitant.

La confecció del Pla de millora del verd urbà d'Arenys de Mar ha tingut un cost de 14.000€, 11.200 dels quals els ha aportat la Diputació i els 2.800 restants han estat assumits per l'Ajuntament.

Publicat el 10 d'abril de 2014
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^