Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
PLATGES D'ARENYS DE MAR
Accessibilitat

Tal i com estableix el Pla de Gestiķ Integral de les platges i del litoral d'Arenys de Mar, vigent des del 2014, una de les prioritats en la gestiķ municipal d'aquests espais és potenciar l’accessibilitat de les platges per a les persones amb mobilitat reduīda, tant pel que fa als accessos com pel que respecta als diversos espais d’interčs de les platges.

En aquest sentit, les platges del Cavaiķ, de la Picōrdia i de la Musclera disposen de, com a mínim, una zona de la platja en la que es concentren tots aquells equipaments i elements que sķn necessaris per garantir l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduīda, és a dir:

  • Estacionament reservat
  • Passera adaptada fins a escassos metres del bot de l'aigua
  • Sanitari públic adaptat
  • Dutxa amb accés adaptat
  • Lloc de socors amb accés adaptat, amb socorristes per donar suport al bany adaptat si s'escau
  • Cadira amfíbia per al bany adaptat
  • Línia de vida (línia de boies) per a l'orientaciķ i el suport en el bany a dins de l'aigua

Pel que fa al bany adaptat, aquest es fa emprant les cadires amfíbies que aporta el servei de vigilāncia, salvament i socorrisme de les platges d'Arenys, a cārrec de l'empresa Proactiva. En cas que sigui necessari, hi ha l'opciķ que el bany es faci amb el suport dels socorristes.

  

Per utilitzar les cadires amfíbies o demanar el suport al bany adaptat, només cal adreįar-se als llocs de socors de les platges del Cavaiķ, Picōrdia o Musclera dins de l'horari del servei (de 10.30 a 18.30 al juny i setembre i de 10 a 19 durant els mesos de juliol i agost) i solˇlicitar aquest servei. També es pot contactar prčviament amb el Cap de Colla del servei al telčfon 610 56 64 64 i programar dia i hora per al bany adaptat.

Fitxer Acrobat-PDF de (10,32MB)

Fitxer: Xerrada_Accessibilitat_Platges_02_06_2017.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 88
Mida: 10,32 MB


 

 
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00