Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Menció especial Bernat Coll 2013
Fins el proper 30 de juny es pot participar en la votació popular per escollir la persona a qui es lliurarà el guardó d'enguany.

Per desè any consecutiu, l'Ajuntament d'Arenys de Mar convoca la Menció Especial Bernat Coll, un guardó que va néixer com a homenatge a l'arenyenc Bernat Coll i amb el qual es premia l’esforç desinteressat i voluntari d’aquelles persones que, dia a dia, estant posant el seu gra de sorra pel bé de les entitats esportives i de les seves activitats a la nostra vila. Aquest guardó es tria mitjançant un sistema de votació popular entre totes les mencions que cada entitat esportiva ha presentat a la Regidoria d'Esports per la seva col·laboració envers l’esport arenyenc.

Les persones nominades d'aquesta edició són:

  • J.M. RodriguezJosep Maria Rodríguez Benito, nominat pel Club Futbol Arenys de Mar per la seva col·laboració en el Club, havent estat president del club del 2000 al 2004 i membre de la junta en el darrer mandat de l’Igansi Moreno. Durant aquests anys ha col·laborat desinteressadament en activitats de cerca de publicitat, rifes dels partits, llibre de Sant Roc i tornejos internacionals.

.

  • Josep Comas, nominat per l’AMPA djosep comasel Sinera pel seu esforç desinteressat i el seu esperit de voluntat. L’AMPA de l’Escola Sinera li està molt agraït per ser un home molt implicat en el món de l’esport de les activitats extraescolars, ajudant-los amb la mostra de teatre del poble, el cross popular, les festes, etc. Segons l'AMPA del Sinera, sempre hi és, es fa respectar, aporta ganes, idees, experiència i gairebé sempre amb bon humor. Un home al que admiren, estimen i esperen que els acompanyi durant molt de temps.

.

  • Alfred Lloret Colomer, nominat per la Penya Apalfred lloreta Anem-hi. Membre de la seva junta directiva des del 1983, any de la seva fundació i actualment amb el càrrec de secretari. Col·laborador dels diferents actes que organitza la Penya, especialment la Marxa Popular de la qual s'ha guanyat el títol de"botifarrer major”. També és col·laborador de les diferents entitats arenyenques que demanen a la Penya fer una botifarrada. Actualment és també el representant de la Penya en la Comissió d’agermanament amb Auterive i, com a atleta, té les millors marques de la Penya en Marató, mitja marató i 10 Km.

.

  • Arnau Amatller Tura, nominat pel Clubarnau amatller Hoquei Arenys de Mar. L’Arnau va entrar al Club Hoquei Arenys al 1990 i ha dedicat 23 anys de la seva vida a l'hoquei de la nostra vila.

.

  • Paco Llobet Balcells, nompaco llobetinat pel Club Nàutic d’Arenys de Mar. És un consagrat regatista que ha navegat en tot allò que flota i ha ensenyat i ensenya els secrets de la vela als més petits. Té una llarga dedicació i trajectòria dins del Club Nàutic i cal destacar que va ser l’únic representant espanyol de vela paralímpica en els passats Jocs Paralímpics de Londres 2012. Paraules d’en Paco pel fet de ser olímpic: “Representar al meu país en uns Jocs Paralímpics és una de les coses més importants que he fet fins avui. Reptes n'hi ha hagut molts en la meva vida, començant per convèncer a molta gent que podia navegar entre mil més; cada dia em plantejo nous reptes”.

.

  • Jaume Calopa Carbonell, nominat pel Club Bàsquet Arenys. President de l’Arenys Bàsquet des de fa 20 anys. El passat 30 de juny va deixar la presidència del club, després d’haver dut l'entitat, ell i el seu equip directiu, a ser considerat un dels deu millors clubs catalans de bàsquet.

.

Podeu realitzar la vostra votació mitjançant aquest formulari que estarà operatiu fins el proper 30 de juny de 2013.

Publicat el 25 de juny de 2013
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^