Ajuntament d'Arenys de Mar

AGENDA
Diumenge, 23 de juny de 2013  -  8 h matí
Tècnica aquarel·la

II CONCURS DE PINTURA RÀPIDA
AQUAREL.LA

1._ Podran participar en aquest concurs tots els artistes majors d´edat que ho desitgin, prèvia inscripció corresponent, que serà gratuïta. Les inclemències del temps no seran motiu per suspendre el concurs.
2.- La data de realització d´aquest concurs  23 de juny de 2013.
3.- La inscripció dels artistes i segellat, tindrà lloc el mateix dia entre les 8 i les 10 del matí a la carpa d´informació de al Fira.
4.- La recepció de les obres, signades per l´artista, es realitzarà al mateix lloc de la inscripció, fins a les 14 hores del mateix dia.
5.- El tema haurà de tenir relació amb Arenys de Mar.
6.- Només es podrà presentar una obra per artista. La mida dels suports no podrà ser superior a un  25F (81X65 CM)  i hauran de ser presentats sense marc o llistó que els emmarqui. Els suports han de ser rígids per permetre ser penjats per a la seva exposició. No s´admetran paper sense suport. ÉS IMPRENSCINDIBLE QUE LES PINTURES PORTIN JA COL.LOCADES LES BAGUES PER A PODER PENJAR-LES.
7.-  El Jurat Qualificador tindrà facultats per resoldre qualsevol incidència no prevista en aquestes bases.
8.- Els guanyadors dels premis renuncien explícitament als drets de llurs obres.
9.- El veredicte del Jurat es farà públic a partir de les 8 dels vespre del mateix dia, procedint-se immediatament al lliurament del premis a la mateixa carpa, situada a Riera Bisbe Pol,75.
10.- Només seran exposades les 20 primeres obres classificades (segons el jurat qualificador) a la Sala de les Botes del Calisay del 25 de juny al 9 de juliol  i podran ésser venudes, si així ho desitja l´autor quedant-se la comissió organitzadora el 20% de la venda del quadre. Podran ser retirades, personalment o per delegació, fins el dia 30 de setembre de 2013 trucant prèviament al telèfon 610529992. Les obres no retirades, en un termini de tres mesos, seran posades a la venda i el seu import es  destinarà a finalitats benèfiques. Les obres premiades restaran com a propietat de la Fira del Solstici i passaran a formar part del fons de la mateixa. L´organització posarà el màxim d´interès en la conservació de les obres seleccionades per el concurs, però no respondrà dels danys o pèrdues que es puguin produir mentre aquelles estiguin en el seu poder.
11.- La comissió organitzadora es reserva el dret d´admissió de les obres, i no respon de possibles i involuntàries anomalies que poguessin produir-se.
12.- A judici del Jurat, qualsevol premi podrà declarar-se desert si la qualitat o absència de les obres no mereixessin una mínima puntuació.
13.- El sol fet de participar en aquest concurs INDICA LA COMPLETA ACCEPTACIÓ DE LES PRESENTS BASES.

PREMIS

PRIMER PREMI 500€
SEGON PREMI 300€
TERCER PREMI 200€

Lloc: Riera
Durada: Fins a les 3 de la tarda
Organitza: Associació de la Fira del Solstici
Tipus d'acte: Mostra
Informació relacionada
Dimarts, 25 de juny de 2013
II Concurs de Pintura Ràpida
Diumenge, 23 de juny de 2013
amb l'orquestra Mitjanit i DJ's Guest. Inici a 2/4 d'1 de la matinada
Diumenge, 23 de juny de 2013
Diumenge, 23 de juny de 2013
La flama del Canigó baixarà des del cap d'amunt de la Riera fins a la plaça de l'Ajuntament