Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Cap a la 25a Diada Nacional de Puntaires!
Dissenyadors i puntaires posen fil a l'agulla per preparar un dels actes més destacats d'aquestes jornades dedicades a les puntes: una desfilada de moda.

Reunió al Calisay, l'11 de novembre de 2011, entre dissenyadors i puntairesEl proppassat divendres 11 de novembre, va tenir lloc al C. C. Calisay la reunió entre els dissenyadors Guillem Pou i Marc Pascual i membres de l’associació de puntaires Flor d’Alba. El motiu de la trobada va ser la desfilada de moda que es té prevista com un més dels actes organitzats per a commemorar la 25a Diada Nacional de Puntaires i el 25è aniversari de l’Associació Catalana de Puntaires, el pròxim any 2012. La desfilada, no cal dir-ho, tindrà com a protagonistes principals les puntes al coixí realitzades per les puntaires de Flor d’Alba i comptarà amb models dissenyats pels dos joves arenyencs esmentats.

Des de començaments d’aquest estiu, tant des de la Regidoria de Cultura, encapçalada per Susanna Mir, com des del Museu d’Arenys de Mar s’està coordinant el que ha de ser un dels esdeveniments culturals més importants de la nostra vila, programat per al darrer cap de setmana d’abril. A banda de la tradicional trobada de puntaires al centre del poble, durant aquestes jornades es podrà gaudir, entre d'altres, d’exposicions, conferències i un mercat, tot plegat al voltant de les puntes al coixí.

Publicat el 14 de novembre de 2011
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^