Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Nova ordenació de l'aparcament a la zona de la Riera afectada per les obres
Nou aparcament, just al davant de la plaça del Mercat Treballs per habilitar l'aparcament provisional davant de la plaça de l'Església

Mentre durin les obres de la Riera, i després de les reunions mantingudes amb veïns, comerços i empreses de l'entorn, l'aparcament de la zona de la Riera afectada per les obres es reordenarà. Així, es crea una nova bossa aprofitant la plaça del davant de la plaça de l'Església, s'amplia la càrrega i descàrrega al davant de la plaça del Mercat amb un espai fins ara ocupat per la mateixa obra, es trasllada l'aparcament de motos que hi havia a l'altura de l'Ajuntament fins a la cruïlla del carrer Andreu Guri -i per tant es guanyen places just al davant de l'Ajuntament-; i es crea, també, una zona de càrrega i descàrrega entre Andreu Guri i rial Sa Clavella, per compensar la que es va perdre a l'altra banda.

Els aparcaments d'aquesta zona passen a ser d'estacionament lliure però amb un màxim de 30 minuts per cotxe. Es tracta d'un "aparcament de la zona comercial", que en horaris de matí i tarda vol afavorir la rotació però al mateix temps la facilitat d'accés a comerços de la zona.

Publicat el 31 de març de 2010
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^