Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
EQUIPAMENTS I SERVEIS
Centre de Desenvolupament Infantil i Atenciķ Precoį (CDIAP)
 • Els mōduls de Can Nadal d'Arenys de Mar ofereixen un servei públic i gratuīt d'atenciķ als infants de 0 a 6 anys. Es tracta d'una ampliaciķ del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenciķ Precoį (CDIAP) del Maresme, que ofereix la Fundaciķ El Maresme des de 1982, per donar atenciķ als veīns del nord de la comarca.
 • Serveis que ofereixen

  Es considera l'atenciķ precoį com el conjunt d'actuacions adreįades als infants de 0 a 6 anys i les seves famílies en l'āmbit de la prevenciķ, la detecciķ, el diagnōstic i la intervenciķ terapčutica, de carācter interdisciplinar. L'atenciķ precoį va adreįada als infants que presenten trastorns en el seu desenvolupament (crōnics o transitoris) o que es troben en situaciķ de risc de patir-los, o bé que presenten dificultats en la crianįa.

  Aquesta tasca assistencial, d'atenciķ i prevenciķ es porta a terme als centres de desenvolupament infantil i atenciķ precoį (CDIAP). Incidint d'una manera clara i directa també en les famílies i treballant coordinadament amb la comunitat (Ārees Bāsiques de Salut, escoles, hospitals, Serveis Socials...).

  Els centres de desenvolupament infantil i atenciķ precoį (CDIAP) estan integrats en el Sistema catalā de serveis socials des de juny de 1995. L'octubre de 1998 es va establir una xarxa bāsica de serveis socials de responsabilitat pública a tot el territori catalā, mitjanįant la fķrmula de concertaciķ dels serveis d'atenciķ precoį, d'aquesta manera es garanteix aquest servei públic a tot Catalunya.

  El CDIAP del Maresme és un servei de la Fundaciķ El Maresme, que es va crear el 1982. L'accés i utilitzaciķ del servei és completament gratuīt. L'equip multidisciplinar estā integrat per psicōlegs, fisioterapeutes, psicomotricistes, logopedes, neuropediatra, psiquiatra i treballador social.

 • Enllaįos per a més informaciķ
 • Āmbit
  Equipaments i serveis d'āmbit social
Informaciķ publicada l'11 de marį de 2010
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00