Ajuntament d'Arenys de Mar

PROMOCIÓ ECONÒMICA I COMERÇ

classificats L'Ajuntament d'Arenys de Mar informa periòdicament de les ofertes laborals que arriben a aquest consistori, ja es tracti de convocatòries oficials com de les propostes de què disposa la Regidoria de Promoció Local.

Les persones que estiguin interessades a buscar ofertes de treball s'han de posar en contacte amb el Servei de Promoció Local d'Arenys de Mar, situat a la segona planta de l'edifici Xifré, entre les 8.30 i 14.00 hores, de dilluns a divendres. El telèfon de contacte és el 93 792 26 01.


SOC

El Servei de Promoció Local disposa d'un punt d'autoservei del SOC (PAS), on es pot renovar la demanda d'ocupació. També disposa de les ofertes de l'Oficina de Treball de la Generalitat actualitzades diàriament, així com d'ofertes per treballar en altres municipis de la demarcació de Barcelona. Des d'aquí podeu consultar també les ofertes de treball i l'oferta formativa del Servei d'Ocupació de Catalunya de la Generalitat.


Club de Feina

L'Ajuntament d'Arenys de Mar també disposa del Club de Feina, una servei de caràcter pràctic i molt útil que posa tot un seguit d'eines a l'abast de totes aquelles persones que desitgen trobar feina.

Què hi trobaràs?
Ordinadors amb connexió a Internet i eines ofimàtiques amb atenció d'un/a tècnic/a, informació de cursos, cartellera informativa d’ofertes de treball, llistat d’empreses.

Qui el pot utilitzar?

Usuaris/es inscrits/es al servei de Borsa de Treball de l’Ajuntament d’Arenys de Mar. Com a requisit imprescindible, les persones que assisteixin al Club de Feina, hauran de tenir uns mínims coneixements informàtics i de navegació per Internet, ja que és un espai de recerca autònoma de feina.

Horari
De dilluns a divendres, de 8.30 a 14h.
Dimarts i dijous, de 9 a 12h, per a actualitzacions de currículum sense cita prèvia.


Oferta pública d'Ocupació

Podeu accedir a l'Oferta Pública d'ocupació de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, que es publica al Tauler d'Anuncis Oficials d'aquest Ajuntament. Aquí hi trobareu totes les ofertes de feina que genera el consistori, amb tota la informació relativa al lloc de treball ofertat i la documentació que cal presentar. Cliqueu aquí.

També teniu a la vostra disposició el Servei Local d'Ocupació que ofereix l'Ajuntament d'Arenys de Mar en col·laboració amb la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona.