Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La música i els esports, protagonistes dels primers actes de Sant Zenon 2009
El taller d'aprenentatge de l'himne a sant Zenon, una de les novetats d'enguany
Himne a sant Zenon

Aquest cap de setmana Arenys de Mar entra de ple en els actes programats per la Festa Major de Sant Zenon, en concret amb un taller d'aprenentatge de l'himne a sant Zenon, que es farà dissabte, 4 de juliol, a les 12 del migdia a l'Auditori Josep M. Arnau del C.C.Calisay. El taller anirà a càrrec del pare caputxí Mateu Sanclimens, que dirigirà el taller acompanyat de música en directe. La intenció és que tothom qui ho vulgui pugui aprendre la lletra, el to i la melodia de l'himne que es canta el dia 8 de juliol a l'església de Santa Maria, durant les Completes, just abans de la traca de colors a la Riera. Aquesta és una novetat de la programació d'enguany.

Aquest no serà l'únic acte d'aquest cap de setmana amb la música com a protagonista. El mateix dissabte, 4 de juliol, a les 10 de la nit, el Cor l'Aixa d'Arenys de Mar oferirà el seu habitual concert de Sant Zenon a l'església de Santa Maria d'Arenys. Aquest any oferiran Haendel i les Reines acompanyats per la Camerata l'Aixa. Cal tiquet per assistir a aquest acte. Diumenge, 5 de juliol, serà el torn de la Coral l'Esperança, que a les 7 de la tarda al Teatre Principal oferiran un repertori popular molt variat en el qual algunes peces aniran acompanyades amb piano, harmònica i guitarra. Aquest és el també tradicional concert d'estiu de la formació, que any rere any clou la temporada oferint a la gent d'Arenys aquesta actuació, enguany acompanyats per la Coral Estel de Gironella.

Els esports seran també protagonistes d'aquest cap de setmana, amb el torneig de vòlei platja 4X4, dissabte a partir de les 10 del matí a la platja de la Picòrdia, el torneig Tres Turons de petanca, a partir de les 6 de la tarda al parc de l'Asil Torrent, amb la participació del Club de Petanca Sinera, el club de Sant Vicenç de Montalt i el de Mataró. Per últim, la secció d'Escacs de l'Ateneu Arenyenc organitza, diumenge a les 10 del matí a la seu de l'entitat (c/ Josep Anselm Clavé, 20-22), el torneig d'escacs amb partides ràpides entre els equips de Canet, Arenys de Munt i l'Ateneu.

L'oferta per aquest cap de setmana es completa amb la 2a Baixada de carretons diumenge al parc de Lurdes; la presentació del llibre Versos de vi novell a la Biblioteca, la festa del carrer d'Avall durant tot el cap de setmana i la festa del soci de la Penya Barça, dissabte al C.C.Calisay.

Informació relacionada
Publicat el 3 de juliol de 2009
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^