Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
TAULER D'ANUNCIS 2000 - 2008
Rādio Arenys busca redactor/a

Rādio Arenys necessita contractar un redactor/a, de forma urgent, per un període de temps de 6 mesos aproximadament. La jornada laboral prevista és de 20 hores setmanals
Es poden presentar els interessats que estiguin en possessiķ del títol de graduat escolar, i es valorarā que estiguin cursant Periodisme o en possessiķ del títol de Llicenciat en Periodisme.
Caldrā aportar una maqueta o projecte de programa (magazín cultural), tenint en compte que hauria de tenir una durada de dues hores i una emissiķ de dilluns a divendres.
Els currículums i documents acreditatius dels mčrits per prendre part en la convocatōria s´han d´adreįar al director de l´emissora municipal, a les dependčncies de Rādio Arenys (Centre Cultural Calisay; Riera del Pare Fita, 31, 2n pis. 08350 Arenys de Mar) o per correu certificat, en el termini de DEU dies naturals a partir de l´endemā de la publicaciķ d´aquesta convocatōria en la pāgina web de l'ajuntament.
La selecciķ es farā a través d´una entrevista amb el director de l´emissora, que valorarā els currículums i els projectes de programa que es presentin. Es valoraran els estudis, títols, diplomes, cursos, seminaris o jornades rellevants per al lloc de treball o que puguin suposar un millor aprofitament de les capacitats i aptituds de l´aspirant.

Lloc de treball: Rādio Arenys
Plaįa: Redactor/a
Jornada: 20 hores setmanals
Durada del contracte: 6 mesos

 
Arenys de Mar, 5 de marį de 2008

Publicat el 5 de marį de 2008
^