Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Comissió Tècnica de Platges ja és una realitat
tobogán síNo tobogán

Les platges d'Arenys es gestionen, des de dimecres, a través d'una Comissió Tècnica integrada per representants de totes les àrees de l'Ajuntament que interactuen, d'alguna manera o altra, en aquest espai natural. La comissió està encapçalada pel tècnic de medi ambient, ja que a partir d'aquest any es volen aplicar criteris ambientals per aconseguir que els tres quilòmetres de platja de la població tinguin la qualitat desitjada, també quant a serveis. El 2008 ja ha començat amb una novetat important a la platja del Cavaió: la desaparició de la guingueta El Tobogán (a la fotografia).

La comissió està integrada pels responsables de la Brigada Municipal, de Serveis Tècnics, Promoció Local, Cultura, Esports, Policia Local i Medi Ambient. En primera instància s'està treballant per a la redacció del Pla d'Usos de les platges, que haurà d'estar enllestit el pròxim 1 de març. Paral·lelament, la Regidoria de Promoció Local treballa en el plec de condicions que regirà l'adjudicació de les guinguetes de la platja.

A la reunió de dimecres també hi va assistir el representant de Creu Roja, Jordi Ricós, ja que és aquesta entitat la que s'ha encarregat en els últims anys de la vigilància i salvament a les platges durant els mesos de juliol i agost. Aquest any s'ha decidit allargar gairebé un mes la vigilància a les platges, és a dir, del 20 de juny al 14 de setembre.

La temporada de platges, però, comença abans. Així, està previst que ja durant les vancances de Setmana Santa estigui tot a punt per aquelles persones que vulguin gaudir d'aquest espai natural. A mitjan d'aquest mes de febrer, la Brigada Municipal durà a terme la llaurada de la sorra, perquè estigui a punt al mes de març. A partir de mitjan març ja estaran col·locades les passeres i les dutxes, i entre el 16 i el 24 d'aquest mateix mes (Setmana Santa) Creu Roja tindrà una embarcació de salvament i una ambulància pendent de les platges d'Arenys.

Amb les tasques que ara es comencen a dur a terme, l'Àrea de Territori i Sostenibilitat vol que les platges d'Arenys puguin obtenir els certificats de qualitat ambiental i de serveis ISO 9001 i ISO 1401.

Publicat l'1 de febrer de 2008
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^