Ajuntament d'Arenys de Mar

FOTOGRAFIES

Escoles bressolEls alumnes de les escoles bressol d'Arenys de Mar van participar ahir, dijous, a la tarda a la festa infantil de Carnaval que ha donat el tret de sortida als actes previstos a la població per celebrar l'arribada d'en Carnestoltes.
Els alumnes de l'Escola Bressol Municipal van triar una disfressa de barrufets, els del Maricel, de pirates, els d'Aglans van convertir-se en membres d'una tuna i els de Barrufets es van disfressar de granotes.
Avui, divendres, és el torn de les escoles de primària de la població. Durant el matí, l'escola Sinera ha passejat pels carrers d'Arenys les disfresses que han elaborat, a la tarda serà el torn de la Presentació i durant tot el dia, el Joan Maragall celebrarà el Carnaval, però sense sortir de l'escola.

L'arribada d'en Carnestoltes

A les 8 del vespre, tothom està convocat al Centre Cultural Calisay per escoltar el discurs institucional del representant municipal d'Arenes de Mar. Després del discurs, hi ha anunciada una botifarrada popular al mateix pati del C.C.Calisay.

Àlbum de Fotos
Informació relacionada
Dimecres, 6 de febrer de 2008
Dimecres, 6 de febrer de 2008
Dimarts, 5 de febrer de 2008
Dissabte, 2 de febrer de 2008
amb l'Orquestra Kramer i seguidament Discjockey
Dissabte, 2 de febrer de 2008
amb l'Amadeu i Cia
Divendres, 1 de febrer de 2008
Divendres, 1 de febrer de 2008
Dijous, 31 de gener de 2008
amb el grup Xip Xap
Publicat l'1 de febrer de 2008