Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Es presenta el procés participatiu dels Pressupostos 08
Serà dijous, a les 19.30 h, a la Sala Josep M. Arnau
Logotip Participa


L'acte de presentació del Procés Participatiu per a l'elaboració de part del pressupost municipal d'inversions per al 2008 es durà a terme dijous a 2/4 de 8 del vespre a la Sala Josep M. Arnau. L'acte, al qual assistiran els tècnics d'Espai Públic -empresa que s'encarrega de tutelar el procés- i el regidor de Participació, Xavier Febrer, i el regidor de Territori i Sostenibilitat, Joaquim Ponsarnau, que presentarà les obres previstes per aquest any i els següents. L'acte servirà per presentar el projecte de participació i donarà el tret de sortida a la recollida de propostes, que es farà a través de les bústies ciutadanes, d'aquest formulari i des de Ràdio Arenys. Aquí hi trobareu tota la informació del procediment a mesura que vagi avançant. Aquest projecte té el suport de la Diputació de Barcelona. 
Amb processos com el de participació en el pressupost, l'Ajuntament promou que la població pugui implicar-se de forma activa en el disseny i execució de les polítiques municipals. Aquest procés en concret permet donar a conèixer un dels elements claus del funcionament de l'Ajuntament, i que afecta a tothom de forma més o menys directa: el pressupost municipal.
Però, a més, permet recollir les propostes, preocupacions i necessitats dels arenyencs i que siguin compartides i valorades per tothom. Aquest coneixement detallat de les necessitats reals de la població facilitarà a l'Ajuntament i als seus tècnics les tasques de planificació de les obres, serveis i/o inversions.
Finalment, el procés de participació en el pressupost també permet que els veïns tinguin la capacitat real d'escollir les obres a executar amb la partida de 175.000 euros pervista per al 2008. I, per tant, decidir de forma directa què es pot fer.
El procés de participació ha de permetre consolidar la democràcia en el dia a dia del funcionament del municipi.

Informació relacionada
344 persones han participat en el procés de votació
Fins al 13 d'abril, les persones censades a Arenys de Mar majors de 16 anys poden votar les obres de millora de l'espai públic que considerin prioritàries
El Ple de l'Ajuntament els ha aprovat amb els vots a favor del Govern municipal i en contra de CiU i PP
Publicat el 15 de gener de 2008
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^