Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Mossèn Martí Amagat, escollit Arenyenc de l'any 2006
Mossèn Martí Amagat i Matamala, rector durant dècades de la parròquia d'Arenys de Mar i que es va jubilar l'any passat, ha estat elegit Arenyenc de l´any 2006 per àmplia majoria, en una votació que organitza l'Associació d'Informadors d'Arenys (L'AIA). Mossèn Martí va aconseguir el 51´73% dels vots. En total, hi van votar 518 persones.
Les votacions es van fer el cap de setmana del 17 i 18 de febrer i aquestes van ser les propostes: Jordi Bilbeny, Martí Amagat, Mercé Cussó, Pilar Martínez, Cinto Duran, Pere Riera, Marc Oliva i Marc Campeny, Ramon Pallas, Eloi Tomàs, Xavi Mir i Francesc Regàs.

La fórmula per triar l'arenyenc de l'any ha introduït canvis aquest any. L'Associació d'Informadors d'Arenys (L'AIA), que edita la revista L'Agenda, va optar per fer una votació oberta a la població. En les últimes ocasions, el guanyador era escollit entre una cinquantena d'arenyencs, 25 homes i 25 dones. Des de L'AIA es vol agrair la col.laboració dels participants.

Fins ara, els arenyencs de l'any han estat: Belisari González (2000), Rosa Nicolau (2001), Carles Pérez (2002), Joan Dulsat (2003), Maria Sánchez Carrillo (2004) i Antoni Sintas (2005).

Publicat el 12 de març de 2007
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^