Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Arenys de Mar acull un cicle de cultura contemporània, el FUM, aquest cap de setmana
El Festival d'Universos Musicals (FUM) substituirà la Festa de la Marededéu Fumadora, del 20 al 22 d'octubre al Calisay
Aquesta nova proposta, que neix amb el nom de FUM, Festival d'Universos Musicals, vol donar cabuda i fer difusió a diferents expressions de la cultura contemporània, a partir de tres eixos: la música, el cinema i les conferències. Per a qui no s'ho vulgui perdre, la trobada és aquest cap de setmana al Calisay d'Arenys de Mar: la primera proposta arriba divendres 20 d'octubre i s'allargarà fins diumenge 22. L'organització és a càrrec de l'entitat arenyenca Transports Ciberians.
Hi ha programat un ampli ventall de concerts i conferències. Per Arenys hi passaran Metallia Machina Silentia, Oscar Abril Ascaso, Mastretta, Mishima i Antònia Font, entre d'altres.

El FUM també aposta pel cinema. El dia 22, als cinemes Arenys es projectaran dos films. La leyenda del tiempo d'Isaki Lacuesta i Llach, la revolta permanent de l'arenyenc Lluís Danés, que es va poder veure en el passat Festival de Cine de Sant Sebastià.

El preu de l'entrada per un dia serà de 12 euros, i per a dos dues, de 18 euros. L´entrada per al cinema és de 5,8 euros.

L'organització és càrrec de Transports Ciberians, i compta amb el suport de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

El cartell

Informació relacionada
Diumenge, 22 d'octubre de 2006
La leyenda del tiempo d'Isaki Lacuesta i Llach, la revolta permanent de Lluís Danés
Dissabte, 21 d'octubre de 2006
Divendres, 20 d'octubre de 2006
Publicat el 19 d'octubre de 2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^