Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Calamarenys premia la fidelitat i la feina dels impulsors de les Jornades

Les XI Jornades Gastronòmiques del Calamarenys d'Arenys de Mar ja estan en marxa. El tret de sortida es va fer ahir a la nit amb un sopar de presentació que va aplegar unes 250 persones a la sala polivalent del Calisay. Els comensals van ser els primers a degustar les noves propostes de la millor cuina del calamar, presentades pels 20 restaurants participants en les jornades. Com en anteriors edicions, entre els participants hi ha restaurants de la vila i de pobles veïns: Arenys de Munt, Caldes d'Estrac, Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres.

La presentació de les Jornades va anar a càrrec de la prestigiosa cuinera Carme Ruscalleda i el moment més emotiu es va viure amb el lliurament dels calamar d'or que aquest 2006 han premiat els restaurants que han fet possible durant tots aquests anys les Jornades.

Els guardonats aquest 2006 amb el calamar d'or han estat la Pastisseria Danés, el forn de pa Ca la Manela i els restaurants d'Arenys de Mar que han participat en les jornades des de la seva posada en marxa i que són: Can Majó, Bare Nostrum, Mont Calvari, Capote, La Llotja, El Portinyol i El Racó de l'Avi.

El president dels Restauradors d'Arenys de Mar, Joan Majó, es va adreçar al públic assistent per destacar la importància de mantenir entre tots aquest aparador de la gastronomia local. En el mateix sentit, es va expressar l'alcalde de la vila, Miquel Rubirola, que va agrair l'esforç de tots els professionals que fan possible any rere any aquestes Jornades, que enguany compleixen onze anys.

A més del lliurament dels calamars d'or, tots els restaurants participants van rebre un diploma. El lliurament dels calamars d'or i dels diplomes va anar a càrrec de l'alcalde d'Arenys de Mar, Miquel Rubirola, del regidor de Promoció Econòmica, Benet Maimí, del president dels restauradors, Joan Majó, i del president d'honor de l'Associació, Joan Piña.

Cap de setmana de Calamarenys

La festa s'obre divendres 6 d'octubre a tothom. A partir de les 20 h, al vespre, es farà la tradicional degustació popular, que aquest any proposa tastar una fideuà. No hi faltarà tampoc, en aquest cas, diumenge 8 d'octubre, el concurs de cuina. Es tracta d'un concurs de plats d'elaboració domèstica adreçada a no professionals de la cuina.

A més, ja es poden degustar en els vint restaurants participants els menús de la cuina del calamar per aquest 2006.

Informació relacionada
Diumenge, 8 d'octubre de 2006
Concurs per a no professionals de plats cuinats amb calamar
Divendres, 6 d'octubre de 2006
Tast popular del calamar
Es farà del 5 al 31 d'octubre i hi participaran vint restaurants
Publicat el 6 d'octubre de 2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^