Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
A la venda les entrades del 2n Cicle de Música Mediterrània Castell Jalpí
El Castell Jalpí rep enguany el grup Remor de Mar i al cantautor Lluís Llach

El Grup Remor de Mar i el cantautor Lluís Llach seran els encarregats d'omplir les dues nits del 2n. Cicle de Música Mediterrània Castell Jalpí d'enguany, organitzat per les regidories de Cultura dels dos Arenys.

Les entrades estan ja a la venda al C.C.Calisay (sala botes). Remor de Mar actuarà el dia 27 d´agost (10 €) i Lluís Llach presentarà el seu espectacle i. el dia 3 de setembre (18 €). Els dos concerts começaran a les 9 del vespre.

Es poden adquirir, també, al preu de 15 €, els tiquets de consumició.

Remor de Mar neix l´any 2000. Els seus cinc components, músics que provenen del jazz, música clàssica, havaneres, música tradicional i música de ball, tenen una il•lusió comuna:  treballar per a la música i la cançó mediterrània.

El repertori es nodreix de diverses músiques i cançons de diferents països de la Mediterrània, totes adaptades al català i seleccionades per oferir un concert atractiu, interessant i amè. Amb aquest treball, el grup es proposa fer ressorgir els vincles culturals que uneixen tots els pobles de la conca de la mar Mediterrània. És un viatge musical per Catalunya, Grècia, les Illes Balears, Egipte, el País Valencià, Itàlia, Algèria, Còrsega, Israel i els Balcans, entre altres llocs.
 
Components:
Laura Furró: veu, guitarra i guitarró.
Valeri Cabòs: veu, buzuqui i llaüt.
Jaume Doncos: veu i violoncel.
Mònica Escútia: flauta travessera i cors.
Jaume Doncos: darbuka, djembé, acordió i cors.


i. és el títol del nou espectacle amb què Lluís Llach vol cloure la seva carrera professional de grans concerts, gires i gravacions de discos amb el seu grup. Una proposta que combina perfectament un recull càlid d´antigues cançons, fugint de les grans referències, amb d´altres d´inèdites.

Entre els clàssics, Llach rescata temes amb els que se sent  especialment compromès com ara “Geografia”, “Un núvol blanc”, “Tinc un clavell per tu”, “Maremar” o “Tendresa”, però vestits amb uns arranjaments actualitzats i més acústics.

Pel que fa a les novetats, trobem des d´antigues troballes i versions fins a dedicatòries molt sentides o cançons  amb un clar missatge ideològic, carregades d´intensitat.

Lluís Llach: veu i piano.
Laura Almerich: guitarra clàssica, marimba, acordió i veus.
Jorge Cuscueta: saxos i clarinet.
Dani Forcada: bateria i percussions.
Marc Prat: baix elèctric i contrabaix.
Laly Rodríguez: guitarres acústiques i elèctriques.
Anna Comellas: violoncel.

Informació relacionada
Publicat l'1 d'agost de 2006
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^