Arenys de Mar
Botķ que mostra/amaga menú lateral
COMPETICIONS LOCALS
Edat Escolar (lectiu i lleure)

Programa de Vela Escolar


La Regidoria d´Esports d´Arenys de Mar organitza de manera gratuīta el programa d'iniciaciķ de Vela Escolar, el qual estā adreįat als alumnes de 6č curs de primāria de totes les escoles de la Vila.

Aquest curs ve donat per la necessitat de possibilitar als alumnes de cončixer l´esport de les arrels de la Vila, trencant l'opiniķ generalitzada que és un esport estilista i car.

El curs consisteix en un programa de 20 hores pels grups de 6č de primāria, el qual es realitza durant els mesos de gener a juny, en horari extraescolar, al marge de les classes d´educaciķ física i com a complement d´aquestes, sota la supervisiķ de l´Escola de Vela del Club Nāutic d´Arenys de Mar, i coordinat directament amb el centre docent corresponent mitjanįant l´estreta col•laboraciķ del director i del mestre d´educaciķ física.

Totes les depeses d´aquest programa sķn a cārrec de la Regidoria d´Esports, el qual reb subvencions de l´Ārea d´Esports de la Diputaciķ de Barcelona i del Consell Catalā de l´Esport.

Cada any realitzen aquesta activitat uns 240 alumnes de 6č de primāria, sent per a molts nens el seu primer contacte amb la vela i el mar, principal motiu d´existčncia de la Vila d´Arenys de Mar.


Activitats d'Estiu
Any rere any, les Activitats Esportives d´Estiu d´Arenys de Mar dķna un servei per als nens entre 4 i 16 anys durant el mes de juliol i agost, amb l´objectiu principal de la formaciķ i educaciķ de l´esport amb una forta cārrega lúdica i relacional necessāria per fer gaudir als nens de les seves vacances.

Aquestes activitats estan organitzades per la Regidoria d'Esports i dirigides per les entitats i clubs esportius de la Vila.

Us podeu descarregar el llibret d'activitats i el full d'inscripciķ.

Publicat el 8 de setembre de 2005
^