Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Viatjar pel món, des del Calisay
Torna la Mostra de Viatges, que aquest any comença amb una passejada per la República Txeca

La Mostra de Viatges 2005, que aquest any arriba a la tretzena edició, s'obre aquest divendres 3 de juny amb una proposta per conèixer Praga i la República Txeca. Les altres dues sessions de la mostra ens portaran, sense sortir d'Arenys, per Singapur, Hong Konk i Xina i fins a l'Argentina. Les tres tertúlies-audiovisuals aniran, com sempre, a càrrec d'arenyencs que han voltat i que volen compartir la seva experiència amb tots els seus veïns. Les xerrades es faran els dies 3, 10 i 17 de juny, a les 8 del vespre, a la sala Noble del Centre Cultural Calisay.


L'organització és a càrrec de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Arenys de Mar i de la biblioteca P. Fidel Fita.

Mercè Cussó i Joaquim Mateu són els conductors de la primera xerrada. Ens explicaran els seu viatge, l'estiu passat a la República Txeca. Mercè Cussó, que és la directora de la biblioteca P. Fidel Fita, avança que el viatge va ser una autèntica descoberta. Més enllà de Praga, que és una ciutat molt turística, van voler voltar per la resta del país. El que més els va sorprendre va ser percebre l'estigma que hi ha deixat l'antic sistema comunista i també el fet que hi hagi força ciutats i viles considerades patrimoni de la humanitat. També destaca la bellesa natural del país i l'esforç que s'està fent per rehabilitar i fer visitables per al turisme els castells que hi ha repartits per la geografia txeca.

Molt engrescadora és també la proposta que fan Armand Giménez i Glòria López per al pròxim 10 de juny de 2005. En aquest cas es tracta d'un viatge a Singapur, Hong Kong i Xina. L'última xerrada de la Mostra de Viatges 2005 ens portarà fins a l'altra punta del món: l'Argentina, i anirà a càrrec de Josep Maria Alarcón.


La biblioteca, al servei dels teus viatges

Com sempre, la biblioteca està al servei de tots els arenyencs i arenyenques que vulguin organitzar-se les seves pròpies vacances. Es poden demanar en préstec guies de turisme de tot el món i també fer reserves de vols i allotjament per Internet, per exemple, des dels punts de connexió gratuïta de què disposa l'equipament cultural.

Informació relacionada
Divendres, 17 de juny de 2005
a càrrec de Josep Maria Alarcón
Divendres, 10 de juny de 2005
A càrrec d'Armand Giménez i Glòria López
Divendres, 3 de juny de 2005
a càrrec de Mercè Cussó i Joaquim Mateu
Publicat el 2 de juny de 2005
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^