Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Cinc anys de Primavera de les Arts
Ja és a punt la programació del cicle de teatre, música i dansa que oferiran 9 pobles maresmencs del 28 de març al 20 de juny de 2004
Els ajuntaments d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Caldes d'Estrac, Canet de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar i Sant Vicenç de Montalt tenen a punt la 5a temporada de la Primavera de les Arts. Aquest cicle de música, teatre i dansa arriba cada any per aquestes dates amb la voluntat d'oferir una programació cultural estable a la comarca i de contribuir a què els maresmencs visitin els seus veïns per assistir a un bon espectacle i per estrènyer lligams. Del 28 de març al 20 de juny, la Primavera de les Arts posarà al nostre abast 22 espectacles: dansa contemporània, teatre, concerts (jazz, música brasilera, cantautors, música balkànica, gospel), espectacles infantils... Clicant aquí, podeu accedir a l'índex d'espectacles i al text de la salutació. El preu per espectacle és de 7 euros i les entrades es poden adquirir als següents punts de venda.
La presentació del cicle cultural es farà el pròxim 28 de març, a les 12 del migdia, al Centre Moral d'Arenys de Munt. En aquesta ocasió, l'encarregada serà Carme Sansa amb la col·laboració del grup de teatre Els Eskakejats. L'acte comptarà amb l'assistència de la directora general de Promoció Cultural de la Generalitat de Catalunya, Assumpta Bailac, i dels alcaldes i regidors dels 9 pobles participants. Per a la cloenda, que es farà el 20 de juny, aquest any s'ha triat Sant Cebrià de Vallalta i el programa inclou exposició d'arts plàstiques, sardanes, xaranga i teatre dansa. La primavera de les Arts 2004 compta amb el patrocini de Caixa d´Estalvis i Pensions de Barcelona, Caixa Laietana, Lexus Nipauto i el restaurant Gravina Graupera de Sant Iscle de Vallalta; i també té el suport del departament de Promoció Cultural de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona. 


Programació per municipis:

Arenys de Mar

Arenys de Munt

Caldes d'Estrac

Canet de Mar

Sant Andreu de Llavaneres

Sant Cebrià de Vallalta

Sant Iscle de Vallalta

Sant Pol de Mar

Sant Vicenç de Montalt

Publicat el 9 de març de 2004
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^