Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
FI DE FESTA
Els focs artificials marquen el final de la festa major de Sant Zenon 2003, que ha registrat una elevada participació ciutadana
El castell de focs artificials va acomiadar dimecres a la nit la festa major de Sant Zenon d'Arenys de Mar, que durant sis dies ha omplert d'animació els carrers i places de la vila. El regidor de Cultura de l'Ajuntament d'Arenys de Mar, Estanis Garcia, destaca l'elevada participació ciutadana i fa un bon balanç de la festa.


Centenars de persones es van trobar dimecres dia 9 de juliol a les onze de la nit a la platja de la Picòrdia d'Arenys de Mar per gaudir del castell de focs artificials  que marca el final de les festes de Sant Zenon. Els focs, una de les cites de la festa major que més visitants atreu, no van decebre. I encara hi va haver una última proposta: les rondalles de Sant Zenon a càrrec d'Albert Estengre.
Enrere queden sis dies d'intensa festa major, des de la lectura del pregó, que aquest any ha anat a càrrec de l'Agrupament Escolta Flos i Calcat. Tot i que els dies centrals de la festa major de Sant Zenon ja han passat, el programa festiu reserva propostes fins al 20 de juliol, com ara la 8a Mostra de Titelles, que es farà dissabte 19 de juliol, i la XII Mostra de dansa, que tancarà el programa l'endemà.
El regidor de Cultura, Estanis Garcia, es mostra satisfet d'aquests dies de festa major, tot i que la pluja ha fet acte de presència en més d'una ocasió. El regidor ressalta l'elevada assistència de públic a tots els actes programats. Especialment multitudinaris han estat un cop més la trobada de gegants, que va aconseguir omplir de gent la Riera, i també les propostes d'animació infantil. Els arenyencs i arenyenques tampoc no han faltat a la cita d'anar a cantar l'himne a Sant Zenon de Joan Draper i Xavier Maimí. Anar a cantar les completes és una tradició que compleixen cada any, per la vigília de la diada del patró, arenyencs i arenyenques de totes les edats.
Informació relacionada
Diumenge, 13 de juliol de 2003
XXIX Concurs infantil de pesca i XI concurs Vila d'Arenys
Dissabte, 12 de juliol de 2003
Festival de patinatge
Dissabte, 12 de juliol de 2003
Dimarts, 8 de juliol de 2003
Nits joves: barraques al port
Diumenge, 6 de juliol de 2003
Memorial Serra i Ribugent de bàsquet
Diumenge, 6 de juliol de 2003
Torneig Interclubs de Billar
Diumenge, 6 de juliol de 2003
Torneig Interclubs d'Escacs
Diumenge, 6 de juliol de 2003
Nits joves: barraques al port
Dissabte, 5 de juliol de 2003
Nits joves: barraques al port
Divendres, 4 de juliol de 2003
Fira d'atraccions
Dissabte, 28 de juny de 2003
2on Torneig de basquet de Sant Zenon
Publicat el 10 de juliol de 2003
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^