Arenys de Mar
Portada>Cultura i Festes
Botķ que mostra/amaga menú lateral
CULTURA I FESTES

Cultura i Festes

Arenys de Mar té un bon nombre d'entitats i associacions culturals que cada any fan possible un gran ventall d'activitats a la nostra vila. A Arenys, hi ha la colla de geganters, l´esbart, els esplais, els escoltes, les comissions de carrers... i tants altres colˇlectius que programen cada any actes lúdics, festius, taules rodones, publicacions, fires, jornades... i enriqueixen la vida cultural i festiva arenyenca.

La regidoria de Cultura i la regidoria de Festes, desenvolupen un nombre important d'activitats culturals i festives adreįades al conjunt de la vila, i posen a l´abast dels convilatans els equipaments culturals municipals.

Des d´aquestes planes, us proposem fer un tomb pels Museus de la nostra poblaciķ, fullejar les novetats de la Biblioteca, cončixer les colˇleccions de l´Arxiu Municipal, o cercar en el fons documental de Salvador Espriu.

Un altre dels grans equipaments de la vila és el Centre Cultural Calisay. En aquests moments, el Calisay, estā en ple funcionament l'Escola de Música, Rādio Arenys, l'Esplai de la Gent Gran, el Servei d'Informaciķ Juvenil, l'Espai Jove, la sala polivalent (per balls, sopars, espectacles de música, teatre i dansa...), la Sala d´Exposicions, l'auditori Josep M. Arnau (per conferčncies, espectacles de petit format i com a taller), la Sala Noble (per conferčncies, reunions i cursos) i l'Espai d'Entitats, format per diverses aules i despatxos per a les entitats arenyenques.

Des d´aquesta ārea es promouen també publicacions arenyenques prōpies (Quaderns d´Estudis Arenyencs) o ajuts a autors locals. Es important també destacar els ajuts i subvencions per donar suport a les entitats arenyenques.

Des del Servei de Catalā, s'assessora a entitats i comerįos per contribuir a la normalitzaciķ lingüística. Durant l´any, es programen cursos de diferents nivells d'aprenentatge del catalā, així com diverses convocatōries obertes a la participaciķ: Mostra literāria, Contes curts ilˇlustrats, concursos, fotografia…

La regidoria de Festes és l'encarregada de programa cada any, les principals cites amb l'agenda lúdica arenyenca: Sant Zenon, Sant Roc, el Festival de Jazz, el Carnaval, el Sant Jordi… Per cert, recordeu que des de l'agenda d'aquest web, podreu trobar més informaciķ de tots els actes que es programen a Arenys, i si voleu, podeu donar d'alta o afegir una nova convocatōria.

Dades de la regidoria
  • Regidoria de Cultura:

Regidora: Isabel Roig
cultura@arenysdemar.cat

  • Regidoria de Festes:

Regidor: Joaquim Mas
festes@arenysdemar.cat

Tčcnic de Cultura i Festes: Enric Pera i Pi

Ajuntament d'Arenys de Mar
Riera del Pare Fita, 31 (Edifici Calisay)
08350 Arenys de Mar

Telčfon 93 792 41 88
Fax 93 792 46 11

^