Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
PortadaPortada - RegidoriesRegidoriesPortada - Regidories - IgualtatIgualtatPortada - Regidories - Igualtat - Salut de les donesSalut de les dones
SALUT DE LES DONES

- Programaciķ 2017:

salut de les dones

- Caminada per commemorar el Dia Internacional de la Salut de les Dones: Fem camí per la salut!

El diumenge 4 de maig de 2014 farem la 2a caminada: Fem Camí per la Salut!

El recorregut sortirā del C.C.Calisay baixant per la Riera fins al Port i pujant pel Rial de la Serp, on podrem gaudir de la vista i la flaire de les plantes aromātiques, fins arribar a l'Hípica on veurem els cavalls i la vista privilegiada d'Arenys. A continuaciķ s'anirā baixant per cercar el camí per guanyar-nos l'esmorzar, amb el tram final cap a Can Jalpí. Allā es podrā contemplar el preciķs llac dels nenúfars, i s'acabarā esmorzant al davant de l'Arbre del Guernica.

 

Fem camí per la salut

Fem camí per la salut

Fitxer: passejada_fem_cami_per_la_salut_2013.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 322,97 kB

- 19 d'octubre: Commemoraciķ del Dia Internacional contra el cāncer de mama:


Recordatori del compromís de la societat per a prevenir i combatre aquest mal que ataca de manera especial a les dones. Suma't al llaį rosa:

Llaį cāncer de mama

- Salut i Gčnere. Morbiditat Diferencial.Taller de formaciķ de Salut i Gčnere al personal mčdic del Centre d'Atenciķ Primāria d'Arenys de Mar

El dia 28 de febrer gairebé una trentena de metges i metgesses del CAP d'Arenys de Mar han pogut participar a la formaciķ de salut amb mirada de gčnere a cārrec de la Doctora Carme Valls i Llobet, organitzat per l'Ajuntament d'Arenys de Mar i l'Ajuntament d'Arenys de Munt, a través de CAPS.
En aquesta sessiķ es va abordar la temātica del sistema sanitari i la perspectiva de gčnere, de la mirada esbiaixada en la salut femenína, els factors de risc segons el sexe i tota la idiosincrāsia al voltant de la salut en la dona. Els factors de risc i diagnōstic diferencial de malalties que afecten a dones i a homes de forma diversa. S'ha analitzat les conseqüčncies del cicle menstrual en diferents malalties i l'exposiciķ i conseqüčncia a diferents tōxic mediambientals i com afecten a les dones.

 

Destaquem
 
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00