Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La borrasca Glòria activa l'alerta d'un fort temporal de vent, mar i pluja

El Servei de meteorologia del Consell Comarcal, Meteomar, alerta de l'arribada al Maresme d'un fort temporal que començarà amb forts vents i onatges i avançarà amb pluges intenses. Aquest episodi, que començarà diumenge, continuarà dilluns i  dimarts arribarà al punt més intens. La previsió meteorològica és preocupant.

Meteomar ha activat alertes al Maresme per episodis de forts vents i temporal marítim. Els mapes també apunten a episodis de pluges abundants de cara a dimarts. En un primer moment, el protagonista serà el vent de component nord-est que diumenge al migdia pot superar els 70 km/h en diferents municipis de la comarca.

El punt àlgid, però, es preveu per la nit de dilluns a dimarts quan les ratxes poden arribar a superar els 100 km/h. Els vents estaran acompanyats d'un fort onatge que anirà creixent amb onades que superaran els 3 metres de cara a la tarda de diumenge i poden arribar als 5 o 6 metres dimarts. Meteomar ja ha activat alertes per la previsió d'aquests dos episodis i es recomana molta prudència.

L'actualitat i la previsió local i comarcal es pot consultar des de http://www.meteomar.cat/

Publicat el 19 de gener de 2020
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^