Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Activitat arenyenques i voluntariat per la Marató de TV3

Marato TV3Ja s’acosta una nova edició de la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties minoritàries. Com s'ha fet els darrers anys des de la Regidoria de Participació Ciutadana es promociona aquesta activitat i un paper actiu de les entitats i associacions arenyenques.

En aquesta línia es prepara una reunió de coordinació amb totes les entitats i associacions que s'hi vulguin sumar impulsant actes públics o interns de recaptació de fons per la Marató.

Aquesta reunió de coordinació i de preparació de l’organització es farà el proper dimecres dia 20 de novembre, a les 19h,  a la sala noble del Calisay.


Confirmeu la vostra assistència (participacio@arenysdemar.cat), i tal volta, si preveieu que no podeu assistir-hi, us demanem si us plau que ho pugueu derivar a algun/a representant de la vostra associació.

Si ja sabeu la vostra activitat, pengeu-la a l’agenda d’activitats: www.arenysdemar.cat/agenda. A l'Agenda ja hi podeu trobar algunes de les activitats programades pel cap de setmana del 14 i 15 de desembre.

Publicat el 14 de novembre de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^