Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Xerrades i descobertes mediambientals a la Biblioplatja
Els divendres fins al 30 d'agost

"Bioquè? Biotops!" ha estat la primera xerrada mediambiental que l'Àrea de Medi Ambient ha programat conjuntament amb la Biblioteca a la Biblioplatja. Els divendres de juliol i agost hi haurà una sessió mediambiental orientada a la divulgació de diversos temes ad'interès local pell públic familiar, principal usuari de la biblioplatja.

Pep Llucià, oceanògraf i cap de projectes de Q-star, l’empresa que s’ocupa de l’abalisament de les platges d’Arenys, ha estat el protagonista d'aquesta primera xerrada. La sessió ha servit per explicar el concepte de biòtop i que succeix al seu entorn al fons marí. Llucià ha animat als assistents a dissenyar conjuntament un biòtop costaner i conèixer quins essers vius pot acollir.

La setmana vinent la xerrada tindrà format de descoberta del litoral amb una passejada per la platja amb el biòleg arenyenc Enric Badosa. La trobada i sortida de l'activitat serà a les 7 de la tarda, a la Biblioplatja.

Xerrades d'agost

El divendres, 9 d'agost, la xerrada mediambiental serà "Fauna marina. Rescat d'un dofí a la platja" a càrrec del CRAM (Centre de Recuperació d'Animals Marins).

El divendres, 23 d'agost, es farà una presentació del projecte "Posidònia 2021, un projecte ciutadà".

I el divendres, 30 d'agost (a les 8 de la tarda) una xerrada i passejada mediambiental "Nit dels ratpenats" a càrrec del Museu de Ciències Naturals de Granollers
Publicat el 20 de juliol de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^