Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La primera etapa de la Volta ciclista travessarà Arenys per la N-II i pujarà per Valldegata
El pas dels ciclistes es previst a la una de la tarda i es produirà un tall total a la circulació de vehicles

Volta 2019El dilluns, 25 de març, la Volta ciclista de Catalunya passarà per Arenys cap al Montseny en els primers quilòmetres de la primera etapa, amb sortida i tornada a Calella. Després de negociar el traçat amb l'organització s'ha acordat que els ciclistes travessin Arenys de Mar per la zona industrial de Valldegata-Draper, atès que era molt complicada la gestió viària a migdia al centre de la vila. 

El recorregut d´aquesta etapa esportiva afectarà de forma significativa el trànsit de vehiclesa tot el terme municipal, concretament:
- A la N-II en el tram comprés entre el límit amb el terme de Canet de Mar i la rotonda de la zona comercial ( km. 655,400).
- La carretera B-511 el tram comprès entre les poblacions d´Arenys de Mar i Arenys de Munt.
- Carrer d´en Draper ( zona industrial d´Arenys de Mar)

En aquest carrers hi hauran talls de circulació per a vehicles, aproximadament entre les 12´15 i les 13´30 hores d´aquest dia. No obstant en la franja de les 12:50 i les 13:10 hores, l´afectació serà total i de foma simultània a totes les vies esmentades 

El servei bus de Colomer que fa la ruta entre Arenys de Munt i Arenys de Mar no hi podrà circular durant aquest horari ja que els talls afecten a tots els seus recorreguts.

També resulten afectats els veïns de les urbanitzacions de les Villes i El Canyadell, així com els de la zona comercial Muvisa podran accedir-hi des de la N-II, però hauran d´arribar des de caldes, en el sentit de la circulació Barcelona-Girona.

Des de l'aparcament de Rodalies de Catalunya no podran sortir vehicles i el pas de vianants de la Renfe en la N-II estarà tallat també a les persones, no obstant aquestes hi podran d´utilitzar el pas subterrani per accedir-hi. Des del port es podrà sortir i entrar pel soterrani de la riera del Bisbe Pol d´Arenys de Mar.

Als carrers de la resta d´urbanitzacions d´Arenys de Mar hi haurà senyalització provisional per tal d´indicar recorreguts alternatius i així facilitar-los la mobilitat amb el nucli urbà.


Enllaç web Volta Ciclista a Catalunya

Publicat l'11 de març de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^