Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Un acte institucional per l'obertura de l'Any Cucurull
Es farà un acte inaugural, divendres, 15 de febrer -a 2/4 de 8 de la tarda- a  Sala J.M. Arnau del Centre Cultural Calisay d'Arenys de Mar.

La commemoració de l'Any Cucurull començarà, aquest divendres, amb un acte inaugural que glossarà la figura i l'obra de Fèlix Cucurull (1919-1996) des de diverses persones i disciplines artístiques. L'acte  es farà a la  Sala J.M. Arnau del Centre Cultural Calisay d'Arenys de Mar.

La Comissió organitzadora de l'Any Cucurull, formada per membres de la família Cucurull i l'Ajuntament d'Arenys de Mar, ha preparat un primer acte que sigui una presentació molt àmplia del conjunt d'activitats que es faran els propers mesos. Hi intervindran: Arnau Cucurull, net de l'escriptor i membre de la comissió organitzadora, el periodista Vicent Partal, director de Vilaweb, Isabel Roig, regidora de Cultura, Martí Pujol, vicepresident 3r de la Diputació de Barcelona, Annabel Moreno, alcaldessa d'Arenys de Mar i Laura Borràs, consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Conjuntament amb els parlaments hi haurà  una lectura de poemes i contes a càrrec de Gemma Sangerman i del Taller de Viva veu de l´Ateneu Arenyenc i s'escoltaran uns poemes musicats per Fèlix Cuc i Dídac Rocher.

El programa d'actes de l'Any Cucurull preveu diversos actes acadèmics, conferències i taula rodones, concerts i actes al carrer i l'edició d'un llibre que sortirà al carrer per Sant Jordi. El detall d'aquests actes també es comentarà a l'acte inaugural

Fitxer Acrobat-PDF de (1.92MB)

Fitxer: PROGRAMA_XXSS_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 1.92 MB

Publicat el 12 de febrer de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^