Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Encara sou a temps de ser "voluntari per la llengua"
En marxa la 15a edició del Voluntariat per la llengua

El programa Voluntariat per la llengua s'ha convertit al llarg dels anys en una eina de cohesió social que, més enllà de formar parelles lingüístiques perquè conversin en català una hora a la setmana, ofereix als participants la possibilitat de conèixer tant el territori com la cultura o la societat del país on viuen.

Es tracta d'una iniciativa promoguda per l'Ajuntament d'Arenys de Mar i el Centre de Normalització Lingüística del Maresme que posa en contacte una persona catalanoparlant (voluntària), amb una persona que necessita millorar el català que parla o adquirir fluïdesa (aprenent), amb l'únic compromís de trobar-se una hora a la setmana, durant un mínim de deu setmanes, per parlar en català.

VxL

Qui pot ser voluntari o voluntària?
Totes les persones majors d’edat que parlin català habitualment. No es demana cap titulació, només que disposin d’una hora a la setmana per conversar en català amb la persona assignada, per tal que aquesta pugui practicar-lo d’una manera distesa tot parlant de temes quotidians. Anima't a participar-hi! Només has d'omplir aquest formulari d'inscripció.

Qui pot ser aprenent o aprenenta?
Totes les persones majors d’edat que ja tenen un mínim coneixement del català, que ja el parlen encara que sigui amb dificultats i que volen adquirir fluïdesa, perdre la vergonya i incorporar-lo d’una manera natural a les activitats quotidianes, laborals o de relació social. Si hi vols participar, omple aquest formulari d'inscripció.

La sessió inaugural del Voluntariat per la Llengua i la presentació de les noves parelles lingüístiques tindrà lloc el pròxim 19 de febrer, a les 7 de la tarda, a la sala d'actes de la Biblioteca.

Publicat el 22 de gener de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^