Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Retrobant Josep Lluís Sert a Arenys

El Centre de Documentació i Estudi Salvador Espriu (CDESE) en col·laboració amb l'Associació per la Cultura i l'Art Contemporani a Mataró (ACN), i en el marc del projecte Modernitat Amagada_Pavelló Sert, ha programat dues activitats per difondre l'obra de l’arquitecte Josep Lluís Sert a la nostra vila: el pavelló escolar del preventori antituberculós Xifré, inaugurat oficialment el 24 de novembre de 1937, i finançat per l’entitat Segell Pro Infància.

El proper diumenge 20 de gener, a les dotze del migdia, al mateix pavelló Sert, actualment seu del Centre Espriu, es farà un acte que comptarà amb dos ponents convidants. La Dra. Pilar Bonet, historiadora, crítica d’Art i professora d’Art i Disseny contemporani a la Universitat de Barcelona i a la Universitat Ramon Llull, parlarà d’ “Objectes quotidians i llocs comuns: ATLANT, Sert i l’ACM”. I Guillem Celada Prior, Graduat en Disseny i Màster universitari de Recerca en Art i Disseny a EINA i a la Universitat Autònoma de Barcelona, farà una xerrada sota l’epígraf “Trajecte, memòria, espai, objecte”.

El dissabte 26 de gener, també a les dotze del migdia, és farà la presentació de la publicació Modernitat amagada_Pavelló Sert, com també una visita comentada a l'edifici, que anirà a càrrec de Llorenç Bonet, autor del text principal, màster en Teoria i història de l' Arquitectura i co-fundador de l'Editoral Tenov.

Edifici Sert, virat blau

Publicat el 15 de gener de 2019
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^