Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El Ple aprova el Pressupost pel 2019 i la cessió de La Raureta a la Fundació Junts Autisme

El Ple celebrat aquest 28 de desembre al matí ha aprovat la cessió de l'edifici municipal de La Raureta a la Fundació Junts Autisme. Amb la presència a la sala de plens dels membres de la fundació i de famílies usuàries d'aquesta, tots els grups municipals han aprovat la cessió de l'espai amb la finalitat que es pugui proporcionar un futur digne a les persones amb autisme.

Un altre punt destacat del Ple de desembre ha estat l'aprovació del pressupost i la relació de llocs de treball de l'Ajuntament per al 2019. En l'apartat pressupostari, el regidor d'Hisenda ha explicat que el compliment del Pla econòmic i financer al qual està sotmès l'Ajuntament pel trencament de la regla de la despesa, ha comportat l'elaboració d'uns pressupostos austers que limiten el marge d'actuació.

En aquest sentit, s'han aprovat uns comptes que es mouen entorn als 17.635.000 euros, sensiblement inferior als del 2018. Pel que fa a inversions, es preveu destinar-hi 600 mil euros, 200 mil dels quals mitjançant diners propis de l'Ajuntament i 400 mil provinents de subvecions. Tot plegat fa que la ràtio d'endeutament de l'Ajuntament d'Arenys de Mar per al 2019 serà del 18,05%, la més baixa que es recorda en molts anys.

Pel que fa al capítol de personal, la relació de llocs de treball del 2019 preveu la creació d'una nova plaça d'arquitecte responsable de l'Oficina d'Habitatge, una plaça de responsable de manteniment d'instal·lacions i dues places d'auxiliar de geriatria. A més, contempla l'equiparació entre conserges de diferents departaments, o l'equiparació dels tècnics mitjos laborals amb els funcionaris, entre d'altres. A més, també es preveu fer una valoració dels llocs de treball i crear una bossa de diners per fer front als canvis que es derivin de l'aplicació de l'estudi.

D'altra banda, el Ple també va aprovar, entre d'altres punts, iniciar el procés per obtenir la marca turística Viles Marineres, el projecte de pavimentació de diversos carrers de la vila i de pintura de la façana de la casa consistorial. A més, es van aprovar dues mocions per declarar Arenys de Mar com a municipi antifeixista i pel dret a l'empadronament.

Publicat el 28 de desembre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^