Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
Noves inversions per millorar els carrers de la vila a partir d'aquest desembre

sa clavellaAvui han començat els treballs per resasfaltar el carrer Plana del Paraiso i ampliar-ne la vorera esquerra, seguint el suggeriment que van fer els veïns del carrer.

És la primera de les obres de millora a diversos carrers de la vila que s'inicien aquest mes de desembre i a la que seguiran els treballs al carrer Pompeu Fabra, on es refarà l'asfaltat i les voreres.

A més, també està previst que el 10 de desembre comencin les feines per refer el carrer del Turó. En aquest cas l'asfalt quedarà de color terròs i tindrà un planxat en forma d'adoquins, recollint la petició del veïnat.

Aquestes obres se sumen a les ja iniciades al novembre, com són les de la part elevada del rial de Sa Clavella. En aquest indret es repararà el sòl, el qual quedarà al mateix nivell de les voreres, que s'eliminaran i es col·locacaran nous llambordins a tot l'ample del carrer. A més, també es renovarà el clavegueram i es reurbanitzarà la plaça del Tussol.

I ja de cara al 2019, a principis d'any començaran les obres al carrer Doedes, des de Santa Clara fins al carrer Barcelona, on s'hi farà una actuació integral. També al gener està previst l'enderroc de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil i la millora dels carrers Margarides, Sant Joan i Malgrat.

Publicat el 29 de novembre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^