Ajuntament d'Arenys de Mar

NOTÍCIES

La Regidoria de Gent Gran va presentar oficialment el passat divendres 26 d'octubre el 'Projecte Radars' al conjunt de la població.

L'alcaldessa d'Arenys de Mar, Annabel Moreno, i el regidor de Gent Gran, Carles Sala, van presentar als veïns i veïnes del municipi el projecte en un acte lúdic i festiu a la plaça de l'Església, on tots els assistents van poder gaudir d'un concert a càrrec de l'Escola de Música Municipal Carles G. Vidiella i una mostra de sevillanes i altres danses a càrrec de l’Esplai de la Gent Gran i d'alumnes de dansa de la vila.

Els assistents també van poder gaudir del conte l’Escombreta, escrit per Albert Estengre i narrat per ell mateix, que explica la història d'una dona gran que podria haver estat usuària del 'Projecte Radars'.

L'acte va acabar amb una xocolatada popular i un bon grapat de persones interessades en fer-se voluntàries Radars. Si voleu participar en aquest projecte, us podeu adreçar a la Regidoria de Gent Gran, trucant al telèfon 93 795 97 77 o bé enviant un correu a radars@arenysdemar.cat.

 

Publicat el 6 de novembre de 2018