Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
La Policia Local celebra la diada de Sant Miquel amb el lliurament de reconeixements i mencions

stmiquelAquest migdia ha tingut lloc al C.C.Calisay la celebració de la festivitat de Sant Miquel, patró de la Policia Local, amb un acte que ha posat de relleu les actuacions més destacades a la nostra vila per part d'agents dels diferents cossos de seguretat, així com de vilatans particulars que han col·laborat activament en algun moment per mantenir la seguretat ciutadana al municipi. La celebració de Sant Miquel es va haver de suspendre l’any passat, de manera que els reconeixements i mencions que s'han lliurat han estat dels darrers dos anys.

En total s’han lliurat 32 felicitacions a agents pel seu paper destacat en diversos serveis durant el 2017 i 2018, així com un reconeixement a cinc ciutadans d’Arenys de Mar i a l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament per la coordinació constant amb la regidoria de Governació. Tanmateix, s'ha fet un reconeixement al caporal Francisco Pradillo pels seus 35 anys de servei al cos de la Policia Local d'Arenys de Mar.

També hi ha hagut espai per a una sorpresa: el reconeixement que la Creu Roja ha fet al cos de la Policia Local d'Arenys de Mar, lliurant-li la medalla de plata de l'entitat, per la seva col·laboració constant i compromesa amb el servei de teleassistència, ja que realitza la custòdia del 95% de les claus de les llars que tenen activat aquest servei. Tant és així, que quan algun usuari activa el servei de teleassistència, els agents de la Policia Local d'Arenys de Mar són els primers en personar-se al domicili i vetllar per l'usuari fins a l'arribada dels serveis mèdics.

L'alcaldessa Annabel Moreno i la regidora de Seguretat Ciutadana, Isabel Roig, han posat en valor el servei que presta diàriament la Policia Local, així com els Mossos d'Esquadra, Bombers i altres serveis d'emergències per garantir en tot moment la nostra seguretat. En aquest sentit, Roig ha anunciat que la Policia Local de la vila disposarà en breu d'un dispositiu etilòmetre en propietat i que es convocaran noves places d'agent per dotar el cos dels efectius que necessita per donar servei a tota la vila.

Podeu veure una galeria d'imatges del decurs de l'acte clicant aquí.

Publicat el 17 d'octubre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^