Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament liquida la compra de les Clarisses i segueix avançant per fer-hi la nova Biblioteca

compra clarissesL'Ajuntament d'Arenys de Mar ha liquidat aquest matí davant de notari el segon i darrer pagament per la compra de l'edifici de l'antic convent de les monges Clarisses per un import de 300 mil euros, tal i com s'havia pactat en el moment de formalitzar la compra. D'aquesta manera, les Clarisses ja són plenament propietat d'Arenys de Mar i el govern municipal segueix treballant i fent gestions amb administracions supramunicipals amb l'objectiu de fer-hi la nova biblioteca de la vila, d'acord amb el desig de la majoria de vilatans que es van participar en la consulta popular celebrada el passat mes de març per escollir l'emplaçament d'aquest nou equipament cultural.

En aquest sentit, l'Ajuntament d'Arenys de Mar ha rebut a finals de setembre la concessió d'un ajut de 39.264,90 euros per iniciar els treballs previs que serviran per enderrocar els afegits d'obra sense valor arquitectònic del convent, procedent de la Diputació de Barcelona. La subvenció arriba després que la Diputació hagi incrementat la línia d'ajuts del Programa complementari de reforma i millora d'equipaments locals del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019, dintre del qual s'ha atorgat aquest import per a l'actuació de dignificació del Convent de les Clarisses per a destinar-lo a equipament comunitari.

Paral·lelament, els serveis jurídics municipals estan enllestint la redacció del plec de clàusules per poder tirar endavant un concurs de projectes perquè els estudis d'arquitectura puguin presentar el seu projecte de nova biblioteca. S'evidencia, així, que el govern municipal segueix fent passes per aconseguir que el nou equipament es materialitzi.

Publicat el 16 d'octubre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^