Arenys de Mar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
L'Ajuntament organitza nous actes vinculats al 25N

Foto: Facebook Jaume RossellAmb motiu del Dia Internacional contra la violència envers les dones, l'Ajuntament d'Arenys de Mar torna a programar una sèrie d'activitats que serveixin d'altaveu a la denúncia social que suposa la violència de gènere. És per això que el consistori torna a denunciar, un any més, aquesta xacra social i el 25 de novembre tornarà a fer lectura del manifest al C.C. Calisay.

I enguany se seguirà potenciant l'educació en valors com a principal eina contra la violència sexista. Així, s'ha programat tota una sèrie de tallers de prevenció de violència als centres educatius de primària i secundària. Aquesta formació fa especial incís en la comunitat educativa, atesa la important tasca de resolució de conflictes que desenvolupa el professorat.

D'altra banda, des de la Regidoria d'Igualtat també s'ha programat un taller de monòlegs igualitaris a càrrec de Mercè Boher que tindrà lloc els mesos d'octubre, novembre i desembre, i un taller d'autodefensa personal femenina a càrrec de Jaume Rossell que es farà durant el mes de novembre. Les inscripcions ja estan obertes i són gratuïtes.

Publicat el 8 d'octubre de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
^