Facebook
Twitter
Youtube
Instagram
Telegram
RSS
Cercar
Botó que mostra/amaga menú lateral
NOTÍCIES
El mundial Open Bic s'instal·la a la platja de la Picòrdia fins al 6 d'agost

open bicJa queden pocs dies perquè Arenys de Mar aculli una de les proves del campionat mundial de vela lleugera Open Bic, organitzada pel Club Nàutic Arenys i que portarà a la nostra vila prop de 200 participants amb els seus familiars i acompanyants.

Malgrat que les sèries mundials es disputaran del 29 de juliol al 4 d'agost, dos dies abans tindrà lloc la prova Eurochallenge. Tot plegat farà que el muntatge de l'esdeveniment comenci a fer-se el 24 de juliol.

Des d'aquest dia i fins que es faci el desmuntatge total (previst pel 6 d'agost), Ports de la Generalitat ha donat l'autorització perquè la platja de la Picòrdia quedi reservada majoritàriament per a la celebració d'aquestes proves esportives, de manera que la zona de bany habitual quedarà notablement reduïda durant aquestes dates.

La celebració de l'Open Bic arribarà acompanyat d'activitats obertes a tota la població. Es podran provar embarcacions de la categoria Open Bic, practicar Mirage Eclipse, Paddle XXL, Landsailing i Rowing Bow. A més, el 30 de juliol es farà una desfilada inaugural a les 7 de la tarda que anirà de la platja de la Picòrdia a la plaça de l'Església, el mateix emplaçament on l'1 d'agost hi haurà el shopping night amb parades dels comerços d'Arenys.

L'Open Bic, a banda de promocionar l'esport nàutic, suposarà una bona eina per donar a conèixer la nostra vila a famílies arribades de paísos d'arreu del món que hi faran una estada de prop d'una setmana.

Publicat el 17 de juliol de 2018
CompartirComparteix al FacebookCompartir a Twitter
Imprimir
^